Mijn favorieten

Onze werkwijze

Waarom zou u uw woning verkopen via Van de Zande Makelaardij? Hieronder hebben we kort uiteen gezet wat onze dienstverlening allemaal behelst. Uiteraard is dit niet een vastgepint stramien. Iedere woning vereist een eigen individuele benadering. Door gebruik te maken van bewezen succesvolle verkoopmethodes die we de afgelopen vijftig jaar hebben ontwikkeld en verbeterd, kunnen we voor iedere woning een ideale verkoopmethode samenstellen. Gun u zelf het beste, verkoop via Van de Zande!

De werkwijze van Van de Zande Makelaardij is gebaseerd op full-service. Dit houdt in dat u als opdrachtgever wordt begeleid vanaf het moment dat u van plan bent een woning te (ver)kopen tot en met het moment dat u bij de notaris zit voor de sleuteloverdracht. Uiteraard wordt deze begeleiding verzorgd door mensen met kennis van zaken die zijn gespecialiseerd in het werk dat zij voor u moeten verrichten en veel ervaring in de makelaardij hebben.


Uw woning verkopen

Voor uw woning te koop wordt aangeboden worden al een aantal stappen doorlopen. Het proces begint meestal met een vrijblijvende waardebepaling. In dit gesprek spreken we met u door op welke wijze u uw woning het best te koop kunt aanbieden en wat de best te hanteren vraagprijs is en welke opbrengst wij verwachten. Hierna worden de volgende fasen doorlopen:


Vooronderzoek

Onderzocht wordt welke lasten en plichten op de woning rusten. Dit gebeurt onder andere aan de hand van het bestemmingsplan en kadastrale gegevens. Daarnaast kan het opmaken van een bouwtechnisch rapport en het laten opstellen van een Energie prestatie advies tot het vooronderzoek behoren.


Presentatie van de woning

In onze dienstverlening proberen wij zoveel mogelijk maatwerk te leveren.

Dit geldt ook zeker voor de manier waarop uw woning zal worden aangeboden.

Met onze unieke verkoopstrategie zorgen wij voor een op maat gesneden presentatiepakket, waarmee uw woning wordt gepresenteerd onder zoveel mogelijk potentiële kopers. Hiermee wordt de kans op een vlotte verkoop met een zo hoog mogelijk rendement aanzienlijk vergroot.

Belangrijke onderdelen van het presenteren van de woning zijn:
  • Het opstellen van een professionele brochure
  • Het plaatsen van de woning op onze site en op de belangrijkste algemene woonsites (onder andere www.funda.nl)
  • Een gerichte mailing naar ons bestand woningzoekenden
  • Het aanbieden van de woning in de etalages van de diverse kantoren
  • Het verzorgen van advertenties (vanwege onze omvang kan dit tegen zeer aantrekkelijke tarieven)


Kopers op bezoek

Elke bezichtiging wordt begeleid door een van onze makelaars bij Van de Zande Makelaardij. Uiteraard krijgt u van ons tijdig bericht over de datum en het tijdstip van de bezichtiging. Op de dag van de bezichtiging zullen wij u altijd even bellen om een eerste indruk van de bezichtiging aan u door te geven.


De onderhandelingsfase

Wanneer een kandidaat-koper voldoende geïnteresseerd is in uw woning zal dit in vele gevallen leiden tot een bod. Bij het beoordelen van het bod komt niet alleen de prijs aan de orde maar ook de oplevertermijn en de eventuele overige voorwaarden. Wij zullen het bod samen met u doornemen, beoordelen en een vervolgactie afspreken.


De dag van levering

Op de dag waarop de woning aan de kopers wordt geleverd maken wij samen met u en de kopers nog een laatste ronde door uw woning. Dit is de zogenaamde laatste inspectie. De koper kan dan voordat hij bij de notaris de transportakte ondertekent zelf constateren of de woning in de afgesproken staat aan hem wordt overgedragen.


Uw online klantenintranet

Omdat wij er ons van bewust zijn dat de verkoop van uw woning voor u geen dagelijks werk is zorgen wij ervoor dat u gedurende het gehele verkoopproces op de hoogte bent van de stand van zaken bij de verkoop van uw woning. U kunt op ieder gewenst ogenblik met uw unieke inlogcode uw dossier op onze internetsite en op www.move.nl raadplegen. U vindt in uw online dossier onder andere een overzicht van bezichtigingen, reacties van de kijkers en een overzicht van de verkoopbrochures die van uw woning zijn gedownload. In dit dossier kunt u tevens de reacties van mensen die een brochure hebben opgevraagd nalezen.
 

Spreekt bovenstaande werkwijze u aan? Maak dan snel een afspraak met een van onze medewerkers. Wij komen graag bij u langs!

Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring