Mijn favorieten

Binnenkort in de verkoop

Hier vindt u onze projecten waarvan we weten dat ze binnenkort op de markt zullen komen, maar we nog geen concrete prijzen en/of presentaties kunnen laten zien.

 

Goede Morgen Geerpark fase 2

Volgende fase Goede Morgen deze zomer in verkoop!
 
Deelgebied Goede Morgen groeit door. De eerste fase van 50 woningen is bijna uitverkocht en ontwikkelaars Janssen de Jong Projectontwikkeling en Hendriks Coppelmans zijn alweer begonnen met de voorbereidingen voor de tweede fase. Dit nieuwe gedeelte, dichtbij het park gaat nog deze zomer in verkoop. Er is keus uit hoek- en tussenwoningen, twee-onder-een-kap, patio en vrijstaand. De architectuurstijl is anders dan in alle voorgaande delen van Geerpark. In deze nieuwe woonbuurt is namelijk gekozen voor de sfeervolle jaren 30-stijl. Klassieke charme dus, maar wel gecombineerd met duurzaam, energiezuinig en comfort. Alle woningen zijn dan ook gasloos en nul-op-de-meter. In Goede Morgen ben je helemaal klaar voor de toekomst!

 
Heb je interesse voor een woning in de volgende fase van Goede Morgen? Neem dan contact op met ons kantoor. We houden je dan als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen.


Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring