Mijn favorieten

Disclaimer

Auteursrecht
Niets van deze site mag, geheel of gedeeltelijk, op welke wijze dan ook, worden overgenomen zonder voorafgaande uitdrukkelijke toestemming van Van de Zande Makelaardij.

Aansprakelijkheid
Ondanks de zorg die door Van de Zande Makelaardij aan de correcte invoer van de gegevens besteedt wordt, kan Van de Zande Makelaardij niet verantwoordelijk en/of aansprakelijk gehouden worden voor eventuele fouten, omissies, onvolkomenheden in de gegevens. Bezoekers en/of gebruikers van zande.nl kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de door Van de Zande Makelaardij aangeboden informatie en prijzen, of de gevolgen van eventuele via de informatie ontstane transacties.

Persoonsgegevens
Op sommige website pagina's kunnen wij naar persoonlijke gegevens vragen. Het is aan u om de gevraagde informatie al dan niet te verstrekken.

Door u verstrekte gegevens worden opgeslagen en verwerkt. Dit gebeurt om u de door u gewenste informatie en/of offerte te kunnen toesturen. Daarnaast zou de informatie kunnen worden gebruikt om u op de hoogte te stellen van eventuele nieuwe ontwikkelingen rondom Van de Zande Makelaardij en onze website.

Door u verstrekte persoonlijke informatie wordt behandeld overeenkomstig de geldende Nederlandse wetgeving op het gebied van bescherming persoonsgegevens. Meer informatie over deze wetgeving vindt u op de website van de Registratiekamer.

Cookies
Van de Zande Makelaardij maakt gebruik van cookies om het online gebruiksgemak voor u te vergroten.

Van de Zande Makelaardij en andere websites
Op deze website treft u een aantal links aan naar andere websites. Van de Zande Makelaardij is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop deze sites met persoonlijke informatie omgaan. Lees hiervoor de privacyverklaring, indien aanwezig, van de site die u bezoekt.

Wijzigingen
Van de Zande Makelaardij behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de privacyverklaring. Controleer daarom regelmatig de privacyverklaring voor het privacybeleid van Van de Zande Makelaardij.

Vragen
Heeft u vragen of opmerkingen over ons privacybeleid, neem dan contact met ons op.