Mijn favorieten

Gratis zoekopdracht

Gratis zoekopdracht


Niet gevonden wat u zoekt? Eerder op de hoogte van het nieuwe aanbod dan Funda? Wij stellen u als onze zoeker voorop!
 
Schrijf u nu vrijblijvend in en u ontvangt het nieuwe woningaanbod van Van de Zande Makelaars een aantal dagen voordat deze nieuwe woningen op de site van Funda verschijnen. Zo bent u als woningzoeker van Van de Zande als eerste exclusief op de hoogte van ons nieuwe aanbod. Dus nog eerder dan dat het huis op Funda verschijnt.
 
Als u onderstaand formulier invult krijgt u van ons inloggegevens toegestuurd waarmee u een eigen omgeving krijgt binnen onze website. Hier kunt u inloggen en uw wensen invullen en desgewenst tussentijds aanpassen. Mocht u vragen hebben kunt u uiteraard ook altijd contact opnemen met een van onze medewerkers. Zij zullen u begeleiden bij het aanmaken van een account.
 

Waarom Van de Zande als aankoopmakelaar?


Een woning kopen is niet iets dat u dagelijks doet. Het is daarom prettig als iemand u een goed advies kan geven over de huidige woningmarkt, bouwkundige aspecten, ontbindende voorwaarden, juridische aspecten (publieksrechtelijke beperkingen, erfdienstbaarheden etc.), gemeentelijke bepalingen en het uitbrengen van een scherp, maar realistisch openingsbod. Wij, als NVM-aankoopmakelaar, kunnen u hierbij helpen.
 
Een verstandige keuze wanneer u op het punt staat een groot geldbedrag uit te geven waar dan ook nog eens heel veel emotie mee gemoeid is. Wij leiden het traject dan zakelijk en vakkundig in goede banen en zo zorgen wij ervoor dat u niet te veel betaalt en u achteraf niet wordt geconfronteerd met zaken waar u eerder geen rekening mee heeft gehouden. Zo houdt u meer geld over voor de inrichting van uw nieuwe woning en kunt u zonder zorgen gaan genieten.
 

Tip: inventariseer je financiële mogelijkheden

Ga, voordat je op woningjacht gaat, langs bij een erkend hypotheekadviseur, zodat u weet wat u kunt en wilt lenen. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een onafhankelijke adviseur.
 

Vestiging
Uw gegevens
Zoek in plaatsen:
  1. Kies een provincie

Financieel
Woning kenmerken:
Soort woning
Type woning