Mijn favorieten

Gratis waardebepaling


Gratis waardepaling van uw woning, vraag het ons.


Er zijn verschillende redenen waarom u wilt weten wat uw woning op dit moment waard is.


Waardebepaling voor verkoop

Zo kan het zijn dat u overweegt uw woning te verkopen, maar eerst een indicatie wilt hebben van de verkoopwaarde op dit moment.


Waardebepaling bij erfenis of echtscheiding

Ook bij erfenissen, echtscheidingen of het beëindigen van relaties is het vaak van groot belang om de waarde van een woning te weten. Ook hiermee zijn wij u graag van dienst.


Ander huis op het oog?

Het kan ook makkelijk zijn als u zich aan het oriënteren bent om een andere woning te kopen. U wilt dan natuurlijk weten wat u bestedingsruimte is. Door een gratis waardebepaling uit te laten voeren, weet u gelijk wat de mogelijke overwaarde van uw huidige woning is.


Neem contact met ons op!

Voor het vaststellen van een mogelijke verkoopwaarde kunt u Van de Zande Makelaardij uiteraard gratis en vrijblijvend raadplegen. Vul het bijgevoegde formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak.

Een waardebepaling is niet hetzelfde als een volwaardige taxatie voor bijvoorbeeld uw bank of de fiscus. Twijfelt u of u een officieel taxatierapport nodig heeft of enkel een waardebepaling, dan kunt u het beste telefonisch contact met ons opnemen voor advies.
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring