Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Grotestraat 363 in Waalwijk 5142 CB

Grotestraat 363

5142 CB Waalwijk
Vraagprijs € 199.500,- k.k.

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen aan de levendige Grotestraat te Waalwijk. De woning dient te worden opgeknapt of de woning kan gesloopt worden om er iets nieuws op te zetten.

Indeling:


Begane grond
Entree en hal met vaste trap.

Keuken
Keuken met een eenvoudige keukeninrichting.
...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Vrijstaande woning gelegen aan de levendige Grotestraat te Waalwijk. De woning dient te worden opgeknapt of de woning kan gesloopt worden om er iets nieuws op te zetten.

Indeling:


Begane grond
Entree en hal met vaste trap.

Keuken
Keuken met een eenvoudige keukeninrichting.

Eerste Verdieping
Overloop met toegang tot drie slaapkamers.

Badkamer
Inloopdouche, wastafel en vrijhangend toilet.

De achterzijde is voorzien van een zelfstandig appartement met een eigen ingang, woonkeuken met een eenvoudige keukeninrichting, woonkamer en een badkamer met een douche en een toilet.

Algemeen:
- Bouwjaar 1840
- Perceeloppervlakte 320 m²
- Inhoud: ca. 380 m³
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 110 m²
- Aanvaarding in overleg.

Tot slot
Een woning ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in deze woning.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 199.500,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Indeling Perceeloppervlakte 320 m² Kadasteroppervlakte 320 m² Kadastrale gegevens Gemeente Waalwijk Sectie G Perceelnummer 1421 Oppervlakte 320 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Grotestraat 363, 5142 CB Waalwijk

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.