Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht o.v.
Dreefseweg 70 in Kaatsheuvel 5172 EA

Dreefseweg 70

5172 EA Kaatsheuvel
Vraagprijs € 139.000,- k.k.

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen agrarisch perceel met schuur, verharde oprit, buitenterrein en weilanden. Het geheel ligt op een perceel van 7.464 m2 tegen het buitengebied van Kaatsheuvel op slechts 250 meter van manege de Kegelaar.

INDELING:

Schuur:
De schuur (ca. 25 x 7 meter) is in spouw opgetrokken en voorzien...
Lees meer

Kenmerken

Soort object OverigOG
Lees meer

Omschrijving

Op een prachtige locatie gelegen agrarisch perceel met schuur, verharde oprit, buitenterrein en weilanden. Het geheel ligt op een perceel van 7.464 m2 tegen het buitengebied van Kaatsheuvel op slechts 250 meter van manege de Kegelaar.

INDELING:

Schuur:
De schuur (ca. 25 x 7 meter) is in spouw opgetrokken en voorzien van een met asbestvrije golfplaten gedekt dak. In het achterste gedeelte van de schuur zijn twee paardenboxen (met geïsoleerde betonvloeren) en ruimte voor kleinvee, bijvoorbeeld schapen of geiten.

Weilanden:
De twee weilanden zijn omheind met diverse omheiningen.

Erf:
Het erf is verhard met tegels geschikt voor zware belasting en te betreden middels een dubbele poort.

Bijzonderheden:
- De schuur heeft een wateraansluiting middels een grondwaterpomp met drukvat.
- Er is een elektriciteitsaansluiting met krachtstroom.
- Er is geen rioolaansluiting aanwezig.
- Voor de mogelijkheden omtrent het perceel kunt u contact opnemen met de gemeente Loon op Zand

Tot slot
Een onroerende zaak ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.
Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Verkocht onder voorbehoud Vraagprijs € 139.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object OverigOG Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Perceeloppervlakte 7464 m² Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Huidig gebruik OverigOG Huidige bestemming OverigOG Kadastrale gegevens Gemeente LOON OP ZAND Sectie H Perceelnummer 5088 Oppervlakte 7464 m² Eigendomssituatie Volle eigendom
Route van naar Dreefseweg 70, 5172 EA Kaatsheuvel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.