Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Dorsvlegel in De Moer 5176

Dorsvlegel

5176 De Moer
Vraagprijs € 239.000,- k.k.

Omschrijving

Dit ruime bouwkavel (nummer 27 op de kaart) met recent gebouwde loods van 150m2 is centraal gelegen in het dorp De Moer. Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning dient er nog een expolitatiebijdrage aan de gemeente Loon op Zand te worden voldaan.

Bij de presentatie van dit bouwkavel zijn twee woning ontwerpen toegevoegd. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met

...
Lees meer

Kenmerken

Soort object Bouwgrond
Lees meer

Omschrijving

Dit ruime bouwkavel (nummer 27 op de kaart) met recent gebouwde loods van 150m2 is centraal gelegen in het dorp De Moer. Voor de aanvraag van een omgevingsvergunning dient er nog een expolitatiebijdrage aan de gemeente Loon op Zand te worden voldaan.

Bij de presentatie van dit bouwkavel zijn twee woning ontwerpen toegevoegd. Geïnteresseerd? Neem vrijblijvend contact op met ons kantoor om de volledige documentatie te ontvangen.

Het dorp grenst aan het natuurgebied De Loonse en Drunense Duinen en maakt onderdeel uit van de gemeente Loon op Zand. De Moer is ideaal gelegen in de driehoek die gevormd wordt door Tilburg, Waalwijk en Breda. Zo ben je binnen tien minuten op de snelwegen A27, A58 en A59.


De Moer

Kerkdorp De Moer wordt momenteel uitgebreid met ruim 30 woningen. Deze woonbuurt, Hooivork II, haakt aan bij bestaande woningen. Wonen in Hooivork II betekent wonen in een buurt met een dorps karakter. De woningen zijn verschillend in soort en architectuur. Het overgrote deel van de woningen in deze nieuwe woonbuurt is al klaar en bewoond.

Het perceel

Dit kavel biedt je de mogelijkheid om je eigen droom te realiseren op een van de beschikbare bouwkavels in de Hooivork II. Er is genoeg ruimte voor je eigen ideeën.

Garage/loods

Er is een zeer ruime garage/loods gerealiseerd van 150m2. De loods bestaat uit 2 separate ruimtes met beide een separate loopdeur en roldeur. Ruimte 1 is 50m2, ruimte 2 is 100m2. Deze is volledig volgens de laatste bouwwijze opgetrokken en beschikt over veel hoogte en aansluitingen voor gas, water en elektriciteit. Naast gebruik als garage, is deze ook als bijvoorbeeld kantoor of praktijk aan huis te gebruiken.

Overige

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 239.000,- kosten koper Aanvaarding In overleg Bouwvorm Soort object Bouwgrond Bouwvorm N.v.t. Bouwgrond Ja Ligging Aan rustige weg, in woonwijk en open ligging Indeling Perceeloppervlakte 1148 m² Kadasteroppervlakte 1148 m² Kadastrale gegevens Gemeente Loon op Zand Sectie Q Perceelnummer 788 Oppervlakte 550 m² Eigendomssituatie Volle eigendom Kadastrale gegevens Gemeente Loon op Zand Sectie Q Perceelnummer 789 Oppervlakte 598 m²

Plattegronden

Dorsvlegel in De Moer 5176

360° Foto's

Route van naar Dorsvlegel, 5176 De Moer

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van deze woning te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.