Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Vlijmen 5251 CW

Goede Morgen Geerpark fase II

5251 CW Vlijmen

Omschrijving

** NU KOPEN OVER ÉÉN JAAR AL WONEN! BOUW REEDS GESTART! **
 90% VAN DE WONINGEN VERKOCHT, NOG ENKELE VRIJSTAANDE WONINGEN BESCHIKBAAR.


Nu kopen is volgend jaar al wonen
Riant wonen en toch uiterst duurzaam, dat doe je in een van de laatste beschikbare vrijstaande woningen van Goede Morgen fase 2. Je hebt nog de keuze uit diverse vrijstaande types met...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- tot € 532.500,- Gebruiksoppervlakte 106 m² t/m 162 m² Inhoud 464 m³ t/m 728 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 435 m² Start bouw 03-06-2019 Start Verkoop 25-08-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 53 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

** NU KOPEN OVER ÉÉN JAAR AL WONEN! BOUW REEDS GESTART! **
 90% VAN DE WONINGEN VERKOCHT, NOG ENKELE VRIJSTAANDE WONINGEN BESCHIKBAAR.


Nu kopen is volgend jaar al wonen
Riant wonen en toch uiterst duurzaam, dat doe je in een van de laatste beschikbare vrijstaande woningen van Goede Morgen fase 2. Je hebt nog de keuze uit diverse vrijstaande types met ieder zijn eigen unieke uitstraling. Kies bijvoorbeeld voor een woning met een royale rond gemetselde erker, een uitgebouwde topgevel of een robuuste gemetselde schoorsteen. De rijke detailleringen zoals de ronde voordeuren en metselwerkaccenten geven de woningen een tijdloze charme. Gecombineerd met duurzame materialen en het nul-op-de-meter-principe zijn de woningen echt helemaal van nu. Het voordeel van nu kopen is dat je nieuwe woning in juni al gebouwd gaat worden en je volgend jaar al woont in Geerpark!

Alle woningen zijn Nul-op-de-meter: lekker duurzaam wonen
Dat betekent dat elke woning over een jaar genomen net zoveel energie opwekt als ze gebruikt. De energierekening is dus heel laag of zelfs nul. Alle energie is afkomstig van natuurlijke energiebronnen en er is geen gasaansluiting. In Goede Morgen woon je dus heel duurzaam in een woning van de toekomst. En er zijn nog meer voordelen daar informeren wij je graag over.

Type F Vrijstaande woning Erker
Bouwnummer 307 en 318
Eén van de typerende stijlelementen uit de jaren 30 is de erker. Bij dit type staat de erker dan ook centraal. De royale, rond gemetselde erker over twee bouwlagen is een waar statement. In de woonkamer ontstaat hiermee een zee aan ruimte die je sfeervol kunt inrichten en de grote raampartijen brengen veel daglicht binnen. Sla de openslaande tuindeuren open vanuit je master bedroom en begin de dag met een heerlijk kopje koffie vanaf je privébalkon op de erker. Je kunt hier genieten van een wijds uitzicht over het wijkpark of uitkijken over het groene hofje. Dit woningtype staat op beeldbepalende hoeken in het plan. Zo'n uitzicht zal niet snel vervelen! Genieten doe je ook in je zonnige achtertuin, die is omzoomd met een mooie groene beukenhaag. Om de jaren 30-stijl nog verder te benadrukken heeft dit type een sierlijke daklijst op de garage en uiteraard de kenmerkende ronde voordeur. De perfecte entree voor een karaktervolle woning met ruimte voor het hele gezin !

Type G Vrijstaande woning Rustiek
Bouwnummer 308 en 317
In de vrijstaande woningen rustiek komt de combinatie tussen de jaren 30-stijl en landelijke elementen perfect samen. En waar komt deze woning nu beter tot zijn recht dan op deze toplocaties aan het park of direct aan de waterslinger? De uitgebouwde voorgevel maakt deze woning tot een opvallende verschijning. De houten gevelbekleding versterkt het landelijke karakter. De erker, de sierlijke daklijst op de garage en de ronde voordeur zorgen voor klassieke invloeden. Aan de voorzijde vind je een ruime zithoek met grote raampartijen en sfeervolle hoekjes door de uitgebouwde gevel. De grote leefkeuken ligt aan de achterzijde. Deze heeft een open verbinding met de woonkamer, wèl zo gezellig. De openslaande tuindeuren geven je vanuit de woonkeuken toegang tot de brede, zonnige achtertuin waar je tot in de avond heerlijk kunt genieten.

Type H Vrijstaande woning Robuust
Bouwnummer 306 en 312
Deze vrijstaande woning is werkelijk uniek en vol karakter. Vanaf welke hoek je deze woning ook bekijkt, hij blijft je verrassen. Opvallend is de grote gemetselde sierschoorsteen, een robuust accent kenmerkend voor de jaren 30. Als tegenwicht zijn er de asymmetrische raampartijen en het grote, overhoekse raam dat de zijgevel accentueert. De aan één zijde opgetrokken kap geeft de woning een forse expressieve uitstraling en zorgt op zolder voor extra leefruimte en volop daglicht. De ronde voordeur, de warme rode gevelstenen, de fraai vormgegeven kozijnen en de details in de gevel maken het een krachtig ontwerp waar je niet omheen kunt gelegen op een prominente plek, aan het park !
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- - € 532.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 106 m² t/m 162 m² Inhoud 464 m³ t/m 728 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 435 m² Start bouw 03-06-2019 Start Verkoop 25-08-2018 Oplevering 01-06-2020 Aantal kavels 53 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5251 CW Vlijmen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.