Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
 in Vlijmen 5251 CW

Goede Morgen Geerpark fase II

5251 CW Vlijmen

Omschrijving

Wonen in jaren 30-stijl op een van de mooiste duurzaamste plekken....

De tweede fase van Goede Morgen kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes, van vrijstaand tot 2/1 kap, patio's en hoek- en tussenwoningen. In totaal zijn er door Marquart architecten 12 verschillende gevels ontworpen, maar allemaal in een karakteristieke jaren-30 architectuur. Vol met rijke details...
Lees meer

Kenmerken

Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- tot € 532.500,- Gebruiksoppervlakte 106 m² t/m 162 m² Inhoud 464 m³ t/m 728 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 435 m² Start bouw 01-05-2019 Start Verkoop 25-08-2018 Oplevering 01-05-2020 Aantal kavels 53 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Woonhuis
Lees meer

Omschrijving

Wonen in jaren 30-stijl op een van de mooiste duurzaamste plekken....

De tweede fase van Goede Morgen kenmerkt zich door een grote diversiteit aan woningtypes, van vrijstaand tot 2/1 kap, patio's en hoek- en tussenwoningen. In totaal zijn er door Marquart architecten 12 verschillende gevels ontworpen, maar allemaal in een karakteristieke jaren-30 architectuur. Vol met rijke details zoals ronde voordeuren en ramen, grote kappen met forse overstekken, mooie rode bakstenen met witte accenten en sierlijke daklijsten. De 53 woningen worden gerealiseerd op een van de mooiste plekken van Geerpark. Direct aan het grote wijkpark en omzoomd door de waterslinger.

Alle woningen zijn Nul-op-de-meter: lekker duurzaam wonen
Dat betekent dat elke woning over een jaar genomen net zoveel energie opwekt als ze gebruikt. De energierekening is dus heel laag of zelfs nul. Alle energie is afkomstig van natuurlijke energiebronnen en er is geen gasaansluiting. In Goede Morgen woon je dus heel duurzaam in een woning van de toekomst. En er zijn nog meer voordelen daar vertellen wij u graag over.

Type P Vrijstaande patiowoning / Type Q Geschakelde patiowoningen
Bouwnummers 351, 352 en 353 / Bouwnummers 343, 344, 345 en 346
Wonen, slapen, koken, eten en douchen: allemaal op de begane grond. Dat is makkelijk voor nu en later. Heb je gasten of blijven de (klein) kinderen logeren? Dan is daar alle ruimte voor op de vrij indeelbare verdieping. De patiowoningen hebben alles in zich voor een onbezorgde toekomst. Gezellig koken en kletsen tegelijk? Dat kan in de centraal gelegen open keuken Of lekker buiten een boek lezen? Via de openslaande tuindeuren bereik je de tuin waar je heerlijk kunt genieten van de zon. Het portaal dat toegang geeft tot de berging, slaapkamer en ruime badkamer is voorzien van een groot glasoppervlak waardoor je hier lekker veel daglicht binnen krijgt en de woning en tuin naadloos in elkaar over lopen. Kies je voor een van de rustig gelegen vrijstaande patiowoningen, dan woon je aan een mooi groen hofje. De rug-aan-rug geschakelde patiowoningen liggen aan een rustige woonstraat. Naast de eigen oprit voor de auto is er ook eenvoudig toegang tot de nabijgelegen parkeerkoffers, ideaal voor bezoek.

Type R Hoek- en tussenwoningen
Bouwnummers 329 t/m 342
Een combinatie van klassieke en landelijke elementen typeert deze ruime hoek- en tussenwoning. Klassieke elementen komen terug in de forse kappen met dakoverstek, mooie rode bakstenen, omkaderde voordeuren en de ronde ramen. De houten gevelbekleding zorgt voor de landelijke knipoog. Je hebt keuze uit een hoek- of tussenwoning waarbij de tussenwoningen speelse, verspringende gevelindelingen hebben. Op de verdieping tref je daar ook twee extra raampartijen, wat zorgt voor een zee van licht in het trappenhuis. De hoek- en tussenwoningen liggen in het hart van dit wijkdeel, in rustige, autoluwe straten. Parkeren doe je hier in de afgeschermde parkeerkoffer vlakbij je achtertuin. Via je eigen achterom parkeer je je fiets eenvoudig n de houten buitenberging achter in de tuin.

Type K en J 2/1 kapwoningen
Bouwnummers 325 t/m 328 en 343 t/m 348
In een druk leven van werken, sport, familie en vrienden wil je wonen in een baken van rust en ruimte. In deze ruime 2/1 kapwoning is het heerlijk thuiskomen. Met drie slaapkamers heeft ieder zijn eigen plekje, terwijl de comfortabele woonkamer dé plek is voor gezellig samenzijn. Door de gunstige plattegrond kun je met de indeling alle kanten op. Ook aan de buitenkant heeft elke woning haar eigen stijl. Zo kan je kiezen uit verschillende kleuren warm rood metselwerk, een landelijke uitstraling met houtwerk in de gevel, klassieke raampartijen of juist een mooie erker. Een en ander is afhankelijk van het gekozen bouwnummer. Wat je ook kiest, iedere woning past met haar jaren 30-uitstraling perfect in het gevarieerde straatbeeld. De openslaande tuindeuren maken de achtertuinen extra aantrekkelijk: in de 2/1 kapwoningen geniet je sowieso van al het groen om je heen. Het wijkpark ligt letterlijk om de hoek. Enkele woningen kijken ook nog eens uit op een mooi rustig groen hofje. Dubbel genieten dus !

Type K+ en J+ 2/1 kapwoningen XL
Bouwnummers 313 t/m 316 en 319 t/m 324
De 2/1 kapwoning XL is de grote broer. De extra brede kavels zijn optimaal benut. De naar buiten uitgebouwde entreepartij geeft je maximale vrijheid bij het indelen van de benedenverdieping. Je komt binnen in een heerlijke lichte en ruime hal en de extra diepe woonkamer biedt je veel mogelijkheden. Er zijn volop mogelijkheden voor indelingskeuzes en uitbreidingen. Lekker buiten ontbijten op een mooi zomerdag? Sla de tuindeuren op en geniet in alle rust van de heerlijke achtertuin! Daarnaast profiteer je bij de XL-woning van een extra brede garage en oprit. Een aantal woningen ligt aan een rustige woonstraat met een groen hofje. De andere hebben een prachtig uitzicht over de waterslinger. Waar kunnen kinderen nu beter opgroeien dan op deze plek, omgeven door natuur en met het park om de hoek?

Type L 2/1kapwoning Park
Bouwnummer 309 en 310
Deze twee bijzondere woningen bevinden zich op één van de mooiste locaties in het plan. Met vrij uitzicht over het wijkpark, in een straat waar alleen de parels van het plan een plek kunnen veroveren. Zo'n bijzondere ligging verdient een bijzonder woningontwerp. Je woont hier weliswaar samen onder een kap, maar het ontwerp wekt de indruk van één riante parkwoning. De grote uitgebouwde topgevel maakt een krachtig symmetrisch gebaar dat bekroond wordt met een mooi nokelement uit vervlogen tijden. Ook het karakteristieke ronde raam in de zijgevel draagt hieraan bij en het houtwerk in de gevel maakt de landelijke overgang richting het park zichtbaar. Ook van binnen stelt dit type niet teleur. De uitgebouwde topgevel zorgt op alle woonlagen voor extra ruimte en bijzondere hoekjes die je sfeervol kunt invullen. Via de openslaande tuindeuren bereik je de brede achtertuin. Door de ligging op het zuiden kun je hier tot in de late uurtjes samen genieten van de zon, terwijl je geen omkijken hebt naar de kinderen die lekker ravotten in het park.

Type C Vrijstaande woning Klassiek en Park
Bouwnummer 304 en 302
In deze ruime vrijstaande woningen profiteer je van ultiem wooncomfort. Type klassiek en park delen in de basis dezelfde plattegrond, maar in uiterlijk heeft elk haar unieke kenmerken. Type klassiek heeft een mooie klassieke uitstraling met charmante witgrijze gevels, symmetrische verticale raampartijen en strakke belijningen. Net als type klassiek heeft type park mooie witgrijze gevels. Daarnaast heeft dit type een groot overhoeks raam waarmee je een wijds uitzicht hebt vanuit de woonkamer over het park en de waterslinger en een zee aan daglicht binnenhaalt. Het typerende ronde raam op zolder en het nokelement geven deze woning een landelijk tintje. Je auto parkeer je op de ruime oprit waar plek is voor twee auto's. De begane grond is zeer licht en ruimtelijk. Je kiest zelf of je een leefkeuken aan de voor- of achterzijde wilt. De openslaande deuren geven toegang tot de zonnige, brede achtertuin. Beide types staan op schitterende pekken in het plan, direct aan het grote wijkpark, wat letterlijk als verlengde van je tuin zal dienen.

Type F Vrijstaande woning Erker
Bouwnummer 301, 307, 311 en 318
Eén van de typerende stijlelementen uit de jaren 30 is de erker. Bij dit type staat de erker dan ook centraal. De royale, rond gemetselde erker over twee bouwlagen is een waar statement. In de woonkamer ontstaat hiermee een zee aan ruimte die je sfeervol kunt inrichten en de grote raampartijen brengen veel daglicht binnen. Sla de openslaande tuindeuren open vanuit je master bedroom en begin de dag met een heerlijk kopje koffie vanaf je privébalkon op de erker. Je kunt hier genieten van een wijds uitzicht over het wijkpark of uitkijken over het groene hofje. Dit woningtype staat op beeldbepalende hoeken in het plan. Zo'n uitzicht zal niet snel vervelen! Genieten doe je ook in je zonnige achtertuin, die is omzoomd met een mooie groene beukenhaag. Om de jaren 30-stijl nog verder te benadrukken heeft dit type een sierlijke daklijst op de garage en uiteraard de kenmerkende ronde voordeur. De perfecte entree voor een karaktervolle woning met ruimte voor het hele gezin !

Type G Vrijstaande woning Rustiek
Bouwnummer 305, 308 en 317
In de vrijstaande woningen rustiek komt de combinatie tussen de jaren 30-stijl en landelijke elementen perfect samen. En waar komt deze woning nu beter tot zijn recht dan op deze toplocaties aan het park of direct aan de waterslinger? De uitgebouwde voorgevel maakt deze woning tot een opvallende verschijning. De houten gevelbekleding versterkt het landelijke karakter. De erker, de sierlijke daklijst op de garage en de ronde voordeur zorgen voor klassieke invloeden. Aan de voorzijde vind je een ruime zithoek met grote raampartijen en sfeervolle hoekjes door de uitgebouwde gevel. De grote leefkeuken ligt aan de achterzijde. Deze heeft een open verbinding met de woonkamer, wèl zo gezellig. De openslaande tuindeuren geven je vanuit de woonkeuken toegang tot de brede, zonnige achtertuin waar je tot in de avond heerlijk kunt genieten.

Type H Vrijstaande woning Robuust
Bouwnummer 303, 306 en 312
Deze vrijstaande woning is werkelijk uniek en vol karakter. Vanaf welke hoek je deze woning ook bekijkt, hij blijft je verrassen. Opvallend is de grote gemetselde sierschoorsteen, een robuust accent kenmerkend voor de jaren 30. Als tegenwicht zijn er de asymmetrische raampartijen en het grote, overhoekse raam dat de zijgevel accentueert. De aan één zijde opgetrokken kap geeft de woning een forse expressieve uitstraling en zorgt op zolder voor extra leefruimte en volop daglicht. De ronde voordeur, de warme rode gevelstenen, de fraai vormgegeven kozijnen en de details in de gevel maken het een krachtig ontwerp waar je niet omheen kunt gelegen op een prominente plek, aan het park !
Overdracht Status Beschikbaar Koopaanneemsom € 265.000,- - € 532.500,- Indeling Gebruiksoppervlakte 106 m² t/m 162 m² Inhoud 464 m³ t/m 728 m³ Perceeloppervlakte 137 m² t/m 435 m² Start bouw 01-05-2019 Start Verkoop 25-08-2018 Oplevering 01-05-2020 Aantal kavels 53 Vrij 0 Aantal Bouwtypes 9 Woningtypen Woonhuis
Route van naar , 5251 CW Vlijmen

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Persoonsgegevens

Contactgegevens

Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Nieuwbouw inschrijven

Bedankt voor uw inschrijving. Uw aanvraag wordt in behandeling genomen. U krijgt zo spoedig mogelijk een bericht van ons.

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.