Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Laageinde 109 in Waalwijk 5142 EG

Laageinde 109

5142 EG Waalwijk
Vraagprijs € 369.000,- k.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
+31416333059

Omschrijving

Deze vrijstaande woning heeft veel te bieden als we kijken naar de verschillende functionele mogelijkheden. Zo heeft de woning een woonoppervlakte van maar liefst ca. 282 m² (inhoud ruim 800 m³) en is het mogelijk om een gedeelte van de woning bedrijfsmatig in gebruik te nemen. Daarnaast is het achtergelegen eigen perceel van ruim 600 m² makkelijk te bereiken met auto en aanhanger en...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Deze vrijstaande woning heeft veel te bieden als we kijken naar de verschillende functionele mogelijkheden. Zo heeft de woning een woonoppervlakte van maar liefst ca. 282 m² (inhoud ruim 800 m³) en is het mogelijk om een gedeelte van de woning bedrijfsmatig in gebruik te nemen. Daarnaast is het achtergelegen eigen perceel van ruim 600 m² makkelijk te bereiken met auto en aanhanger en voorzien van een carport als ook een bergruimte van ca. 100 m² achter op het perceel. En met de zeer centrale ligging is de snelweg A59 binnen een minuut te bereiken evenals diverse supermarkten en andere winkels.

Begane grond
Een grote glazen pui met deur geeft toegang aan de voormalige praktijk- / bedrijfsruimte van ca. 40 m² groot. Deze ruimte heeft een eigen toiletgroep en is verder afgewerkt met een parketvloer en stucwerk wanden en plafond. Natuurlijk is het mogelijk deze ruimte bij de huidige woonkamer te betrekken zodat er een zeer grote living ontstaat. Op dit moment zijn er twee woonkamers, een woonkeuken, een bijkeuken met cv-ketel en aansluitpunten voor de was en droogmachine, en een portaal en een hal met toilet en trapopgang op de begane grond aanwezig. Natuurlijk zijn er vele indelingsmogelijkheden te bedenken (zie optionele plattegrond van de begane grond).

Eerste verdieping
De ruime overloop (ruim 20 m²) geeft toegang tot vijf grote slaapkamers (20 m², 20 m², 11 m², 11 m² en 11 m²). De slaapkamer rechtsachter heeft een dakterras. Er is een apart toilet en de badkamer heeft een douchehoek en een wastafel. Er is een vaste trap naar de zolder.

Zolder
Er komt veel natuurlijk licht binnen op de zolder door de raampjes in de voor- en achtergevel als ook door de beide dakramen in het dakvlak. Net als de overige woonlagen is de zolder natuurlijk enorm groot en zijn hier eenvoudig twee of meer (slaap)kamers te realiseren.

Buiten
Achter de uitgebouwde woonkamer is via de buitenzijde een ruime berging bereikbaar. Hier staat tevens een (niet meer in gebruik zijnde) koeling. Achter deze berging is er een overdekte opstelplaats voor twee auto's en helemaal achter in de tuin staat een loods met aan de linkerzijde een brede roldeur en aan de rechterzijde een schuifdeur. Via de linkerzijde van de woning is het mogelijk om met de auto de achterzijde van het perceel te bereiken.

Algemeen
- Bouwjaar 1961
- Perceeloppervlakte 602 m²
- Inhoud: ca. 813 m³
- Gebruiksoppervlakte wonen: ca. 282 m²
- Gebruiksoppervlakte overige inpandige ruimte: ca. 20 m² (berging achter tweede woonkamer en berging met koelcel excl. carport)
- Gebruiksoppervlakte externe bergruimte ca. 100 m² (garage / berging achterzijde perceel)
- Gebruiksoppervlakte gebouwgebonden buitenruimte ca. 10 m² (balkon)
- Isolatie: spouwmuren en gedeeltelijk voorzien van dubbel glas
- CV-kele: HR Remeha bouwjaar 2012
- Verwarming: Niet alle vertrekken worden verwarmd. Een aantal vertrekken worden verwarmd door de cv-ketel en een aantal vertrekken worden verwarmd door een gashaard.
- Ten behoeve van de woning aan Laageinde 107b (gelegen tussen de woningen Laageinde 109 en 107) is er een erfdienstbaarheid gevestigd van recht van overpad zodat de bewoners van Laageinde 107b kunnen ontsluiten naar het openbaar gebied.
- In 1997 is er een nieuw dak geplaatst met nieuwe pannen (houten dakbeschot, niet geïsoleerd) als ook nieuwe goten.
- Aanvaarding in overleg.

Tot slot
Een woning ziet, voelt en beleeft u pas echt bij een vrijblijvende bezichtiging. Bel of mail ons voor een afspraak. Wij leiden u graag rond in deze woning.

Bij een verkoop wordt als basis gebruik gemaakt van het model van de koopovereenkomst, vastgesteld door de Nederlandse Vereniging van Makelaars in onroerende goederen NVM, de Consumentenbond en de Vereniging Eigen Huis. In deze koopovereenkomst wordt standaard de verplichting tot het storten van een waarborgsom of het stellen van een bankgarantie door de koper ter grootte van 10% van de koopsom opgenomen.

Een koopovereenkomst komt tot stand onder de opschortende voorwaarde dat beide partijen de koopovereenkomst ondertekenen. Partijen kunnen derhalve noch aan een mondelinge overeenkomst, noch aan een schriftelijke bevestiging daarvan, rechten ontlenen.
Deze presentatie bestaat uit vrijblijvende informatie en is met de grootste zorg samengesteld, echter aan de inhoud van deze presentatie kunnen geen rechten worden ontleend. Indelingstekeningen en maatvoeringen zijn slechts indicatief, kunnen afwijken van de werkelijke situatie en zijn uitsluitend bedoeld om een indruk te geven van de indeling.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 369.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1961 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 50 m² Woonoppervlakte 282 m² Perceeloppervlakte 248 m² Diversen Aantal lagen 1 Woonruimte Woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
50 m²
Aantal verdiepingen
1
Voorzieningen
Te openen ramen, toilet, verwarming
Route van naar Laageinde 109, 5142 EG Waalwijk

Brochure

Gebruik het onderstaande formulier om de brochure van dit object te downloaden.
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring