Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Park Vossenberg in Kaatsheuvel 5171 DA

Park Vossenberg

5171 DA Kaatsheuvel
Prijs n.o.t.k. Beschikbaar
Bel of mail ons
0416-333059

Omschrijving

Maasduinen, een toegelaten instelling voor ouderen met een matige tot zware zorgvraag in de regio Waalwijk – Loon op Zand, is eigenaar van de locatie Vossenberg in Kaatsheuvel. Op dit moment werkt Maasduinen aan de plannen voor de herinrichting van de locatie Park Vossenberg.

Object
Maasduinen verkoopt een bouwkavel (inclusief...
Lees meer

Kenmerken

Soort Object Maatschappelijk vastgoed
Lees meer

Omschrijving

Maasduinen, een toegelaten instelling voor ouderen met een matige tot zware zorgvraag in de regio Waalwijk – Loon op Zand, is eigenaar van de locatie Vossenberg in Kaatsheuvel. Op dit moment werkt Maasduinen aan de plannen voor de herinrichting van de locatie Park Vossenberg.

Object
Maasduinen verkoopt een bouwkavel (inclusief bestemmingsplanwijziging) voor de realisatie van Bouwdeel 3 (Bd3), bestaande uit 26 zorgappartementen en 15 verpleegappartementen. De bouwkavel is onderdeel van de huidige locatie Vossenberg, gelegen aan de Antoniusstraat in Kaatsheuvel (kadastraal bekend als Loon op Zand, sectie L, 2987).
Maasduinen heeft overeenstemming met de gemeente over de wijziging van het bestemmingsplan dat de realisatie van de zorgappartementen mogelijk maakt. (zie afbeelding nieuwe locatie). De 26 zorgappartementen zijn bestemd voor sociale huur. Stichting Maasduinen zal de 15 verpleegappartementen huren.

Locatie.
Park Vossenberg is gesitueerd aan de Antoniusstraat, dicht bij het centrum van Kaatsheuvel. Park Vossenberg is in totaal bijna 6 hectare groot. De woongebouwen van Park Vossenberg zijn gelegen aan Antoniusstraat, een ‘woonstraat’. Aan de achterzijde van het terrein, omsloten door het bedrijvenpark, ligt het nieuw aan te leggen park van Park Vossenberg.

Park Vossenberg wordt een open woon- en leefomgeving voor mensen met een zorgvraag. De bewoners van Park Vossenberg wonen in een verpleeghuis-appartement (bouwdeel 1) of zorgappartement (bouwdeel 2 of bouwdeel 3), ontvangen de voor hen noodzakelijke zorg van Stichting Maasduinen en hoeven bij een zwaarder wordende zorgvraag niet te verhuizen.
Park Vossenberg is het thuis van bewoners, familie, kennissen en buurt. Het samenspel tussen deze groepen wordt door Park Vossenberg gefaciliteerd. Park Vossenberg is de centrale plek in Kaatsheuvel waar mensen elkaar kunnen ontmoeten en kunnen genieten.

Verkoopprocedure:
Het object wordt onderhands en geheel vrijblijvend te koop aangeboden aan woningcorporaties of vastgoedbeleggers (met aantoonbare ervaring in de verhuur van (zorg-) appartementen in de sociale sector).
Verkoop geschiedt onder nadrukkelijk voorbehoud van goedkeuring door de daartoe bevoegde organen van de verkoper.
Geïnteresseerde woningcorporaties en vastgoedbeleggers kunnen zich tot 3 mei 2019 aanmelden bij Planpartners door het sturen van een e-mail aan sven.kuijcks@planpartners.nl. Vastgoedbeleggers dienen een referentielijst van sociale zorgappartementen aan het mailbericht toe te voegen. Planpartners zal geïnteresseerden, die aan de bovenstaande eisen voldoen, op 9 mei het bidbook toesturen.
Het is niet toegestaan om na aanmelding allianties aan te gaan. Ontwikkelende en uitvoerende bedrijven zijn van inschrijving uitgesloten.

Aanbieder
Stichting Maasduinen uit Kaatsheuvel, vertegenwoordigd door Planpartners.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs Prijs n.o.t.k. Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Maatschappelijk vastgoed Perceeloppervlakte 100 m² Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Nevenbestemming Belegging
Hoofdfunctie
Maatschappelijk vastgoed
Type
Zorginstelling
Oppervlakte
10 m²
Bestemmingstype
Maatschappelijk
Functie
Belegging
Beleggingstype
Maatschappelijkvastgoed
Regio
Noord-Brabant
Aantal zelfstandige verhuurbare eenheden
1
Oppervlakte
200 m²
Aantal huurders
1
Route van naar Park Vossenberg, 5171 DA Kaatsheuvel

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.